Про все по трохуRSS стрічка
Автор блогу: Stanley
Всі рубрики (3)
Якщо завтра війна....
0

Якщо завтра війна….
Всі ми хочемо миру, хочемо посміхатись, кохати, ростити дітей. Ніхто не хоче війни…..Але обставини, що складаються роблять можливим будь який сценарій. Ворог, не те що «на порозі», а вже, фактично, хазяїнує в нашій хаті. Будь якої миті можуть розпочатись активні бойові дії.
Що робити тоді цивільним? Як уникнути жертв? Як зберегти своє життя та здоров’я?
Отже:
УВБ-76 - Російська енігма.
0
Ефір- безмежний як всесвіт, і невичерпний як океан. І так само ж, як в далечені космосу чи морських глибинах є в ньому багато загадкового, незрозумілого, нез’ясованого. ENIGMA-2000, так називається європейська радіоаматорська асоціація, що займається дослідженням незрозумілих сигналів в ефірі. Однією з наймістичніших, найзагадковіших станцій ефіру є на, на думку членів ENIGMA-2000 російська радіостанція що працює на частоті 4625кГц, або «дзижчала» (the buzzer), як її прозвали. Ось уже понад 30 років цей сигнал неперервно в ефірі.
Як виявити ворожого шпигуна? Інстукція КГБ
0
В мережі з'явились скани цікавого документа. Це інструкція КДБ для виявлення ворожої агентури. Експерти схиляются до думки що документ автентичний. Скоріше за все, це конспект лекції.
Отже, які основні озаки шпійона? Отже, якщо людина майже не вживає алкоголю, ввічливий, працьовитий, галантний до жіноцтва, розбирається (на відміну від радянських громадян) у державному устрої СРСР, цікавиться фотографією і радіосправою,то, на думку доблесних чекістів- він агент капіталістичних держав. shock laugh
повний текст тут-http://www.vilshany.info/users/files/download81.html

← Назад

Яндекс.Метрика